Datum

11 mei 2021

Studenten

+/- 200 studenten

Bedrijven

+/- 30 Bedrijven

Locatie

Julianalaan 134, Delft

Real Estate Career Day / 11 mei, 2021

De 27e editie van hét grootste landelijke vastgoedevenement voor studenten staat voor de deur: de Real Estate Career Day (RECD). Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd vanuit de praktijkvereniging BOSS van de afdeling Management in the Built Environment aan de Technische Universiteit Delft.

Dit jaar zal de RECD online plaatsvinden op dinsdag 11 mei 2021. Het is dé dag waarop je als student een blik kunt werpen op de vastgoedwereld en op directe wijze in contact kunt komen met diverse vastgoedbedrijven.

Tijdens de RECD van het afgelopen jaar zijn ruim 200 (vastgoed)studenten van verschillende onderwijsinstellingen uit heel Nederland samengebracht met meer dan 30 vastgoed gerelateerde bedrijven. Wil jij jezelf graag kenbaar maken bij gerenommeerde vastgoedbedrijven of denk je dat jij hét talent bent dat door ieder bedrijf opgemerkt zou moeten worden? 

Om deze dag mogelijk te maken wordt de RECD 2021 net als afgelopen jaren ondersteund door de belangrijkste vastgoed gerelateerde studieverenigingen en onderwijsinstellingen uit heel Nederland. 

AANMELDENPromofilm 2020

BROADEN YOUR VIEW / Thema 2020

De Real Estate Career Day is een belangrijke stap voor ambitieuze studenten in de vastgoedsector en daarnaast ook voor de bedrijven om deze studenten te leren kennen. Tijdens deze dag krijg je vanuit verschillende perspectieven inzicht in toekomstige carrièremogelijkheden binnen de vastgoedsector die aansluiten op jouw ambities. 

Het thema van dit jaar is “Broaden your view”, waarbij de focus dit jaar zal liggen op het aanbieden van een breed scala aan vastgoed gerelateerde bedrijven. De RECD zal dit jaar bijdragen aan het verbreden van jouw persoonlijke blik op de vastgoedwereld door op deze dag inzicht te geven in de werkzaamheden van deze bedrijven. Je persoonlijk programma zal onder andere bestaan uit business cases, bedrijfs interacties, een bedrijvenmarkt en eventueel 1-op-1 gesprekken.

Hopelijk heeft iedereen na deze dag een bredere blik op de vastgoedwereld en op de kansen die deze wereld met zich mee brengt!

Deelnemende bedrijven 2020 / Klik op het logo voor de bedrijfswebsite

Brochure / Neem contact op met je toekomstige werkgever!

In navolging van de door het RIVM, de TU Delft, en de Faculteit Bouwkunde aangekondigde maatregelen hebben we besloten om voor de Real Estate Career Day af te gelasten.

Om de studenten toch de kans te geven in contact te komen met het bedrijf naar keuze, hebben wij een brochureboekje samengesteld.

Programma van de RECD 2019 / Klik op het programmaonderdeel voor meer informatie

Aanmelden / RECD 2020

In navolging van de door het RIVM, de TU Delft, en de Faculteit Bouwkunde aangekondigde maatregelen hebben we besloten om voor de Real Estate Career Day af te gelasten. Indien je interesse hebt in de RECD 2021 kun je je aanmelden voor de interesselijst via onderstaande button, je ontvangt dan informatie over de volgende RECD.

Mochten hierover vragen zijn kun je mailen naar studenten@recd.nl.

Interest List

FAQ's / Vraag & Antwoord

Yes! The RECD 2020 will be fully accessible for international students. The kick-off will be in English, two or more cases will be in English, two or more company interactions will be in English and some of the career workshops will also be held in English. You might also apply for 1-on-1 talks in which you will be assured to talk with a company with special interest in international students! And of course, the career market is accessible for everyone. Most companies will be able to provide you with some general information about the company and answer any questions you might have. Please visit the English version of the website here http://www.recd.nl/engels
Ieder bedrijf bereidt een business case voor die typerend en representatief is voor de uitdagingen en werkzaamheden waar het bedrijf mee te maken heeft. Met deze cases kun jij jouw persoonlijke horizon verbreden en persoonlijke vaardigheden verbeteren en zien de bedrijven daarnaast over wat voor kwaliteiten jij beschikt. De cases zijn daarom een mooie kans om jouw competenties tentoon te stellen aan het desbetreffende bedrijf.
Ben jij opzoek naar een stage, afstudeerproject, traineeship of misschien zelfs wel een baan? Schrijf dan je ook in de voor de 1-op-1 gesprekken. Hierbij maak jij kans om 10 minuten lang in gesprek te gaan met een bedrijf (of bedrijven) binnen de sector waarin jij geïnteresseerd bent. De selectie van deze 1-op-1 gesprekken vindt plaats op basis van jouw motivatie en CV. Voor de 1-op-1 gesprekken wordt maximaal 1 motivatiebrief per student ingezonden. Wij raden aan de motivatie voor de sector van jouw interesse toe te lichten wanneer je bij meerdere bedrijven op gesprek wil.
Tijdens de RECD zal er een breed scala van bedrijven binnen de vastgoedwereld aanwezig zijn. Denk hierbij aan projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en adviesbureaus. Er is dus altijd wel een bedrijf aanwezig dat aansluit bij jouw interessegebied. Ieder van deze bedrijven is op zoek naar afstudeerders, stagiaires of toekomstige werknemers. Voor masterstudenten is de RECD altijd een mooi platform geweest voor hun verdere carrière binnen de vastgoedwereld. Voor iedereen wordt een persoonlijk, passend programma gemaakt dat aansluit op zijn/haar profiel, zodat iedereen het uiterste uit zijn/haar dag haalt.
Tijdens de RECD zal er een breed scala van bedrijven binnen de vastgoedwereld aanwezig zijn, denk hierbij aan projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en adviesbureaus. Er is dus altijd wel een bedrijf aanwezig wat aansluit bij jouw interessegebied. Ieder bedrijf is op zoek naar afstudeerders, stagiaires of toekomstige werknemers, ook naar studenten van het HBO. De dag is zowel bedoeld voor studenten die zich willen oriënteren of verder willen verdiepen in de arbeidsmarkt. Net als voor master-studenten is de RECD voor HBO-studenten al vaak een mooi platform geweest voor hun verdere carrière binnen de vastgoedwereld. Voor iedereen wordt een persoonlijk, passend programma gemaakt dat aansluit op zijn/haar profiel zodat iedereen het uiterste uit zijn/haar dag haalt.
Wij vragen voor de reguliere inschrijving een bedrag van €12,50. Zowel de organisatie van de RECD als de bedrijven willen graag dat de studenten die zich opgeven voor de RECD dat serieus nemen en op een actieve en enthousiaste manier aan de dag zullen deelnemen. In ruil voor dit bedrag zijn voor jou alle materialen voor de workshops en cases geregeld, zal je een luxe lunch ontvangen en zullen alle consumpties tijdens de borrel inbegrepen zijn. 

RECD 2020

Faculteit Bouwkunde
TU Delft
Julianalaan 134

info@recd.nl

Routebeschrijving

Organisatie / Commissie '20 - '21

Bram Kok

Logistics

Deanne Muisers

Marketing

Hugo Smid

Treasurer

Ilse van Milaan

Program

Lisa Cornelissen

Chairwoman

Nina Verschoor

Student relations

Vragen? / Neem contact op!