Bedrijven

+/- 30 Bedrijven

Datum

24 april 2019

Studenten

+/- 200 studenten

Locatie

Julianalaan 134, Delft

Real Estate Career Day / 24 april 2019

De 25e editie van hét grootste landelijke vastgoedevenement voor studenten staat voor de deur: de Real Estate Career Day (RECD). Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd vanuit de praktijkvereniging BOSS van de afdeling Management in the Built Environment aan de Technische Universiteit Delft.

Dit jaar zal de RECD plaatsvinden op woensdag 24 april 2019 op de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Het is dé dag waarop je als student een blik kunt werpen op de vastgoedwereld en op directe wijze in contact kunt komen met diverse vastgoedbedrijven.

Tijdens de RECD van het afgelopen jaar zijn ruim 200 (vastgoed)studenten van verschillende onderwijsinstellingen uit heel Nederland samengebracht met meer dan 30 vastgoed gerelateerde bedrijven. Wil jij jezelf graag kenbaar maken bij gerenommeerde vastgoedbedrijven of denk je dat jij hét talent bent dat door ieder bedrijf opgemerkt zou moeten worden? Meld je vóór 11 april aan voor de RECD 2019!

Om deze dag mogelijk te maken wordt de RECD 2019 net als afgelopen jaren ondersteund door de belangrijkste vastgoed gerelateerde studieverenigingen en onderwijsinstellingen uit heel Nederland. 

AANMELDENPromofilm 2019Aftermovie 2019

TOWARDS THE TOP / Thema 2019

De Real Estate Career Day 2019 is voor jou als ambitieuze student een belangrijke stap richting de top. Tijdens deze dag krijg je op inspirerende wijze inzicht in toekomstige carrièremogelijkheden binnen de vastgoedsector die aansluiten op jouw ambities.  

Hoe je jouw persoonlijke toppunt bereikt in de huidige, piekende vastgoedmarkt, bepaal je helemaal zelf. Je krijgt op deze dag een persoonlijk programma dat helemaal is afgestemd op je eigen wensen en voorkeuren. Aan de ene kant kan je er voor kiezen om je te oriënteren op de hele vastgoedmarkt, anderzijds kan je juist meer voor verdieping gaan. Je persoonlijk programma zal onder andere bestaan uit business cases, bedrijfsinteracties, een bedrijvenmarkt en eventueel 1-op-1 gesprekken.

De slogan van dit jaar is dan ook “Towards the Top”, waarbij de Real Estate Career Day 2019 je eerste, belangrijke stap zal zijn richting je toekomstige top. Bovendien zal jij een bijdrage leveren aan je toekomstige werkgever om een stap dichterbij de top te komen.

Aan het einde van deze dag is iedereen dus een stapje dichter bij de top!

Deelnemende bedrijven 2019 / Klik op het logo voor de bedrijfswebsite

Het programma tijdens de RECD van 2019 / Klik op het programmaonderdeel voor meer informatie

Aanmelden / RECD 2019

  1. Iedereen wordt gevraagd een CV te uploaden, houdt deze gereed bij het inschrijven. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om je CV te laten checken, tijdens de RECD kun je dan persoonlijke feedback ontvangen op je ingestuurde CV.
  2. Tijdens de inschrijfprocedure vragen we om jouw voorkeur voor bedrijfssectoren. Wij gaan ons uiterste best doen om zo goed mogelijk rekening te houden met jouw voorkeuren, maar houd er rekening mee dat wij je voorkeur niet kunnen garanderen.

Let op! Alleen de “after subscription tickets” voor €7,50 zijn nu nog te koop. Deze tickets bieden geen mogelijkheid om deel te nemen aan de 1-op-1 gesprekken of om voorkeuren door te geven voor specifieke bedrijven. Wel kunnen er wel interesses voor verschillende sectoren aangegeven worden.

NA-AANMELDING

FAQ's / Vraag & Antwoord

Yes! The RECD 2020 will be fully accessible for international students. The kick-off will be in English, two or more cases will be in English, two or more company interactions will be in English and some of the career workshops will also be held in English. You might also apply for 1-on-1 talks in which you will be assured to talk with a company with special interest in international students! And of course, the career market is accessible for everyone. Most companies will be able to provide you with some general information about the company and answer any questions you might have. Please visit the English version of the website here http://www.recd.nl/engels
Ieder bedrijf bereidt een business case voor die typerend en representatief is voor de uitdagingen en werkzaamheden waar het bedrijf mee te maken heeft. Met deze cases kun jij jouw persoonlijke horizon verbreden en persoonlijke vaardigheden verbeteren en zien de bedrijven daarnaast over wat voor kwaliteiten jij beschikt. De cases zijn daarom een mooie kans om jouw competenties tentoon te stellen aan het desbetreffende bedrijf.
Ben jij opzoek naar een stage, afstudeerproject, traineeship of misschien zelfs wel een baan? Schrijf dan je ook in de voor de 1-op-1 gesprekken. Hierbij maak jij kans om 10 minuten lang in gesprek te gaan met een bedrijf (of bedrijven) binnen de sector waarin jij geïnteresseerd bent. De selectie van deze 1-op-1 gesprekken vindt plaats op basis van jouw motivatie en CV. Voor de 1-op-1 gesprekken wordt maximaal 1 motivatiebrief per student ingezonden. Wij raden aan de motivatie voor de sector van jouw interesse toe te lichten wanneer je bij meerdere bedrijven op gesprek wil.
Tijdens de RECD zal er een breed scala van bedrijven binnen de vastgoedwereld aanwezig zijn. Denk hierbij aan projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en adviesbureaus. Er is dus altijd wel een bedrijf aanwezig dat aansluit bij jouw interessegebied. Ieder van deze bedrijven is op zoek naar afstudeerders, stagiaires of toekomstige werknemers. Voor masterstudenten is de RECD altijd een mooi platform geweest voor hun verdere carrière binnen de vastgoedwereld. Voor iedereen wordt een persoonlijk, passend programma gemaakt dat aansluit op zijn/haar profiel, zodat iedereen het uiterste uit zijn/haar dag haalt.
Tijdens de RECD zal er een breed scala van bedrijven binnen de vastgoedwereld aanwezig zijn, denk hierbij aan projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en adviesbureaus. Er is dus altijd wel een bedrijf aanwezig wat aansluit bij jouw interessegebied. Ieder bedrijf is op zoek naar afstudeerders, stagiaires of toekomstige werknemers, ook naar studenten van het HBO. De dag is zowel bedoeld voor studenten die zich willen oriënteren of verder willen verdiepen in de arbeidsmarkt. Net als voor master-studenten is de RECD voor HBO-studenten al vaak een mooi platform geweest voor hun verdere carrière binnen de vastgoedwereld. Voor iedereen wordt een persoonlijk, passend programma gemaakt dat aansluit op zijn/haar profiel zodat iedereen het uiterste uit zijn/haar dag haalt.
Wij vragen voor de reguliere inschrijving een bedrag van €12,50. Zowel de organisatie van de RECD als de bedrijven willen graag dat de studenten die zich opgeven voor de RECD dat serieus nemen en op een actieve en enthousiaste manier aan de dag zullen deelnemen. In ruil voor dit bedrag zijn voor jou alle materialen voor de workshops en cases geregeld, zal je een luxe lunch ontvangen en zullen alle consumpties tijdens de borrel inbegrepen zijn. 

RECD 2018

Faculteit Bouwkunde
TU Delft
Julianalaan 134

info@recd.nl

Routebeschrijving

Organisatie / Commissie '18 - '19

Anil Buz

Penningmeester

E: thesaurier@recd.nl

Bernice Kieft

Promotie

  - - E: promo@recd.nl

Dennis Tran

Voorzitter

E: recd@bosstudelft.nl

Jetske de Graaf

Programma

E: programma@recd.nl

Leenke Jense

Logistiek

  E: logistiek@recd.nl

Lisanne van der Velde

Studenten- relaties

E: studenten@recd.nl

Vragen? / Neem contact op!